Onderhoud

Heeft u al een Verex toegangscontrole systeem in gebruik? Zoekt u een pragmatisch ingestelde specialist voor onderhoud en/of beheer? Heeft u de uitdaging om een volledig bewakingssysteem te integreren over meerdere gebouwen? U wilt het systeem uitbreiden maar weet niet hoe? Over verschillende locaties binnen een terrein, binnen Nederland of wereldwijd?

De Verex specialisten van Dynamx staan klaar met raad en daad voor al uw vragen en uitdagingen. Wij onderhouden Verex systemen en voeren incidenteel, structureel en preventief technisch beheer uit.

De Verex specialist biedt u een beveiligingsoplossing die past bij uw organisatie, eenvoudig waar het kan en perfect op maat waar nodig. U kunt ons inschakelen voor gedeeltelijke functionaliteit, voor een volledige oplossing en voor beheer. 

Meer weten?
De Verex specialist is een onderneming van Dynamx. Wij van Dynamx staan voor vakmanschap, oerdegelijke kwaliteit en "gewoon" goede mensen. Persoonlijk contact vinden wij nog altijd belangrijk, daarom werken wij met één aanspreekpunt voor het totale traject.

Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking met ons.

--> -->